Alles over de bovenste Bescherming Afgeschermd – Elk klein ding dat u echt moet weten voordat u besluit om te verkrijgen

Met misdaad als een constante uitdaging, is dit echt het perfecte moment om een ??substantiële bescherming als onschadelijk te beschouwen. Denk hierover na op je 2e: als je eenmaal je horloges, je sieraden afdoet, je wapen weglegt, of gewoon besluit om je startcertificaten in te dienen en… waar zou je ze dan bewaren? Als u uw investeringen en privé-feiten niet veilig stelt in een eenzame binnen de verschillende brandkast die momenteel beschikbaar zijn, wat houdt dan een diefstal tegen? Een uitstekende beschermde bescherming is niet alleen een luxe oplossing, beide – het is een intelligente financiële verplichting voor iedereen die bezittingen heeft om te beschermen.

Voordat u ervoor kiest om te kalmeren en zo maar iets zonder risico te kopen, kan het toch van cruciaal belang zijn dat u uw behoeften evalueert. Rijdt een persoon, als illustratie, om het risicovrije voornamelijk te gebruiken voor papieren antwoorden? Kiest iemand ervoor om alleen wat extra geld in de kluis te bewaren op een plek die niet zichtbaar is? Zou u uw elektronische media en eerdere films (videorecorder, cd-rom, USB-jumpdrives of externe harde schijven, oude audiocassettes, enz.) op een veilige plaats moeten bewaren? Ze zijn allemaal geclassificeerd onder unieke UL-classificaties (Underwriter’s Laboratory), omdat het natuurlijk een punt van zorg is om de must-have te worden voor de veiligheid van open haarden.

Net voordat u besluit een uitgave te doen in kluizen voor woonstabiliteit, is het zeker het beste om uit te zoeken waarnaar u moet zoeken.

Houd rekening met het volgende, voordat u besluit om te spreken met een veilige provider-serviceprovider zoals American Stability Safes (ook bekend als “AMSEC®”-kluizen), een van de eersteklas veilige verkopers binnen de bestaande sector:

een. Kijk wat voor soort kluizen je moet kopen. Niet alle kluizen zijn gelijkwaardig gemaakt, u zult een kluis vinden die een van de meest inbraakveilige in de sector zou kunnen zijn, maar zal hij tegelijkertijd beschermen tegen open haard of waterschade? Je gaat talloze maten, soorten en typen leren die direct beschikbaar zijn, maar wat zou je inhoud het nuttigst beschermen?

Bedreigingsspecifieke kluizen zijn meestal de eerste om over na te denken. De kans is groot dat u zonder risico geld in een muur kunt steken of een beschermde vloer, of misschien een stand-alone, of misschien een persoonlijke laptop zonder risico. Website en efficiëntie zouden uw remedie leren over uw brede scala aan onschadelijke die u kunt verwachten te verkrijgen. Nog een ander onderscheid tussen woningbalanskluizen zou het sluitsysteem kunnen zijn. Sloten komen binnen in het typische mengsel, elektronisch pincodemodel, belangrijke sloten en diverse soorten biometrische sloten (zoals spraakherkenning, vingerafdruk, netvliesscan).

2. Voer een dreigingsanalyse uit en evalueer de noodzaak van uw verdedigingsbedrag. Wat wil je precies bewaken (de inhoud)? Waarop moet ik letten in vergelijking met (gevaar: brand, inname van water, diefstal)? Het feit zelf is dat het kopen van een “diefstalbestendige” risicovrije elektronische media beschermt tegen diefstal, maar er is zeker een reëel brandgevaar dat opgelost moet worden. In dit geval is het waarschijnlijk de perfecte gok om een ??vuurvaste, opmerkelijke onschadelijke beveiliging te krijgen die goed geschikt is voor digitale gegevens. Nog een gedachte is dat, terwijl u kleinere producten, zoals horloges en sieraden, ook als andere producten wilt bewaren, het het beste is om rekening te houden met kluizen voor eigendommen die gestructureerde rekken en laden bieden. Een andere keer presenteren American Safety Safes samen met andere leveranciers van hun status een groot aantal koopwaar die uw waardevolle spullen risicovrij en ook veel georganiseerd zal houden.

3. Locale, locale, plek! Wanneer u het werk doet met een aanzienlijke onschadelijke stabiliteit, is de locatie van vitaal belang voor het handhaven van de veiligheid en toegankelijkheid van de waardevolle spullen. U kunt ook leren dat kluizen over het algemeen vrij groot zijn, vooral wanneer ze een haardbekleding hebben en ook andere methoden. Zorg ervoor dat de beveiliging op zijn plaats kan worden gemonteerd / vastgeschroefd, en als u een muur- of vloerproduct gaat kopen, dan bent u er zeker van dat deze hoogstwaarschijnlijk van nature veilig zijn voor zover de verankering gaat . Het plaatsen van de beveiligde in een garage, in het zicht, terwijl het de voorkeur heeft, kan een slecht systeem zijn. Of u nu wel of geen verborgen kluis (muur/vloer) krijgt, u hoeft geen storing aan te vragen.

Als je bovenstaande hebt beoordeeld, dan wil je er zeker van zijn dat je gewoon bij de betrouwbare aanbieder koopt. Zorg ervoor dat je misschien je studie wilt doen over groepsstand, wat in feite een prachtige, onafhankelijk geteste en gerenommeerde kluis is bij het eerlijke bedrijf. Producenten van kluizen van goede kwaliteit zijn FireKing, Honeywell, Sentry Harmless en American

Write a comment