Positieve Aspecten Beschikbaar Gesteld Voor Fietsen Op Batterijen

Met een batterijaangedreven fietsaccu kun je dus sneller gaan dan met een gewone fiets met dezelfde inspanning. Met aangedreven accufietsen is het niet nodig om substantieel hard te werken om acceleratie te creëren.

Andere voordelen van een aangedreven accufiets zijn het vasthouden aan:

1) Klimhellingen

Beschouwd als een van de handigste eigenschappen van een fiets met elektrische batterij, is het bergopwaarts klimmen. In vergelijking met een normale fiets hoef je misschien veel minder hard te werken om je een heuvel op te krijgen. Wat betekent dat je het niet zult zweten wanneer je de “The Climb” -factor tegenkomt.

2) Veiligere vakantie

Je denkt misschien dat veiligheid geen rol speelt bij het rijden met een hogere snelheid, maar statistieken tonen aan dat als je een aangedreven batterijfiets gebruikt die op een steile en drukke snelweg werkt, je niet veel meer auto’s hoeft tegen te komen in vergelijking met een normale fiets.

Exact past bij kruispunten van straten, hoe sneller je beweegt, hoe eerder je buiten gevaar kunt komen. En omdat je de steile hellingen niet moet haasten, zul je niet verleid worden om veel te snel naar beneden te gaan.

3) Houdt je match

Nogmaals, je denkt misschien dat een gewone fiets je fitter zal houden. Maar uit rapporten blijkt dat degenen die een gewone fiets hebben, deze slechts één of twee keer per week gebruikten, terwijl de meeste eigenaren van fietsen met batterijvoeding het bijna elke dag gebruikten.

Gezien het feit dat u veel meer kunt genieten van fietsen op batterijen – vooral omdat het minder werk vereist, zult u de neiging hebben om het regelmatig te gebruiken, dus veel meer lichaamsbeweging om aan uw behoeften te voldoen.

vier) Geen transpireren

Voor degenen die aan het werk zijn en je gebruikt een normale fiets, de kans is groot dat je transpirerend wordt bediend en dat je humeurig wordt. Met accu-aangedreven fietsen zul je dit soort problemen echter niet tegenkomen, je gaat je kantoor zelfs nu nog verfrissend en opruimen.

vijf) Energie-effectief

Hoewel fietsen op batterijen energie opnemen terwijl een normale fiets dat niet doet, verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met een motorfiets of zelfs een motorvoertuig.

6) U bent veel sneller op uw plaats

Accu-aangedreven fietsen zijn beter dan auto’s of fietsen, simpelweg omdat u uit de buurt van bezoekers kunt blijven en tegelijkertijd parkeren eenvoudiger is. Stelt u zich eens voor dat u voldoende tijd moet besteden aan het zoeken naar een parkeerplaats, als u eenmaal gebruik kunt maken van uw fiets en deze vrijwel overal kunt parkeren.

Write a comment